KENAPA TAK MACAM DULU??



hyee readers , sorry sebab dah lama tak updated blog nii. agak bz ckit.. tujuan updated blog ni sebab nak luahkan apa yang tersirat kat hati nii , apa yang terpendam sekian lama ... WHY HE CHANGED!! 

thats the point is ... dia dah tak macam dulu , kechik mengaku yang dulu dia memang bertanggungjawab , dia sangatlah caring , loving , dia akan contact if kechik tak contact dia .. now , its all only memories .. dia dah tak kesah kalau tak contact pun , kechik paling terkilan bile kitorang gaduh , sangat lah terkilan .. tp kechik tetap sabar and makin bertambah sayang dekat dia .. kechik tak mintak pun contact tiap2 hari , at least tny khabar pun dah cukup .. everytime gaduh , kechik relakan diri untuk mengalah and mintak maaf .. tp dia salah anggap .. kechik sabar jugak .. this year will be my last semester . kechik cuma harap sebelum kechik jejak kaki keluar dari kolej tuu , dia akan berubah macam dulu balik .. tu je yang kechik harapkan .. tapi kechik tau tak mungkin semua tuu akan terjadi .. im sure that he will be fine when im gone .. and it will make him happy ... kechik dah tak nak harap apa2 dah , cuma kechik harapkan kebahagian yang dulu kembali .. kechik betul2 rindu dia yang dulu , rindu sangat2 .. 

p/s : untuk awak: saya mintak maaf sangat2 sebab tak dapat jadi yang sempurna untuk awak , tapi saya akan cuba sedaya upaya untuk happykan awak .. because i love youu so much .. tinggal brapa bulan je lagi untuk kita bersua muka .. lepas tuu memang kite takkan jumpa lagi .. melainkan awak tunaikan janji awak untuk datang masa saya convo nanti .. saya tau yang saya bukan terbaik untuk awak , saya takde rupa paras yang cantik macam kawan2 saya .. tuu saya sedar .. saya mintak maaf :'(

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum ,
minta jasa baek anda untuk komen , satu pun takpa :)
terima kasih kawan-kawan :)

sayang-sayang aku :)