1st year ANNIVERSARY :)


haii readers sekalian,rindu rindu takk? hehe 

nampak kann title kat atas tuu , meh sini kechik nak announce. HEHE . *eksited lebih*
4/3/2013 - tarikh yang paling bermakna dalam hidup sebab 1st year anniversary kechik and boyfie.Alhamdulillah, boyfie kechik sabar dengan kerenah and telatah kechik. walaupun kechik ni agak manja and kuat cemburu and macam2 lagi , tapi dia sanggup tahan and layan. HEHE . LEBIU <3 . Saat perkenalan kitorang memang lucu+geli hati. korang bayangkanlahh , kitorang kenal melalui member and berdepan dengan bas kolej. HAHA . and first time date kitorang , dekat taman permainan kanak-kanak PV13,Setapak,Kuala Lumpur :)

Alhamdulillah, perkenalan kami direstui keluarga . Amin . disebalik kegembiraan , terselit juga kesedihan bila seminggu selepas kitorang couple , mak boyfie kechik meninggal dunia. sedih yang takk terkata walaupun tak kenal sepenuhnye lagi . mak dia meninggal sebab paru-paru berair. sapa takk sedih kan bila org yang paling bermakna dalam hidup, yang sayang kita sepenuh hati pergi meninggalkan kita . tapi apa kan daya, ALLAH lebih sayangkan mak boyfie kechik . kite kena redha dengan pemergian . mudah-mudahan, arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman . AMIN . 

2 comments:

  1. aminn . semoga kekal hingga till JANNAH . :)
    Alfatihah untuk arwah ...

    ReplyDelete

assalamualaikum ,
minta jasa baek anda untuk komen , satu pun takpa :)
terima kasih kawan-kawan :)

sayang-sayang aku :)