Sayang Awak Muhammad Syukri

Assalamualaikum Readers :)
Maaf laa sebab dah lama takk updated blog nii kan , bukan ape , kechik bz laa .
Kechik bz ? Hmm , bz ngn ape ehh ?
Haa , klau korang nak tau , kechik bz ngn macam2 masalah , bz ngn final exam and bz dengan ehem2 <3

Hari ni kechik nak storyy pasal buah hate jantung pisang kechik . 
MUHAMMAD SYUKRI BIN AB RAHMAN

Love Youu So Much Dear <3

kalau korang nak tau , kitorang hari-2 gaduh . tapi kechik suka bila dia cakap macam nii 
'Muktamad Daa Nakk Macam Nii ' 
HEHE . suka dengar bila dia cakap macam tuu . 

Mehh sini kechik nak storyy pasal Bf kechik <3

Nama : Muhammad Syukri Bin Ab Rahman
I/C : 930923-04-****
Nama Panggilan : Rahsia <3
Asal : MELAKA 
Suka Warna : MERAH  And Smoking 
Anak Last <3

Takk Bole Citer Banyak2 , Nanti Korang Nak Kat Dia Pulak . HEHE !


p/s : Sayang , I really love youu . No one can replace youu . Awak da janji kan nak hubungan kita sampai kawen . Saya tunggu tuu . Awak jangan cari pompuan laen ehh . Kalau awak cari jugak , saya uat cop perdana menteri kat awak . Love Youu Sayang <3


No comments:

Post a Comment

assalamualaikum ,
minta jasa baek anda untuk komen , satu pun takpa :)
terima kasih kawan-kawan :)

sayang-sayang aku :)