T . O . N . S . I . L

Assalamualaikum Readers . 
Anda sehadkah ? harap2 sehad laa yee . 
bukan macam kechik nihh , sakit jaa memanjang , 
Haa , nampak tak tajuk kat atas tuu , HUHU !
Kalau korang semua nak taw , sebenarnyaa kechik saked . 
Nak tau macam mane kechik saked ?

Hari Rabu bersamaan 8 Feb 2012 ,
Kechik pegy Hospital Kuala Lumpur dengan senior kechik . 
kechik tak aspect pun nak jumpa doc . Lastly , kechik amek keputusan nak jumpa sebab dah nak dekad seminggu kechik saked tekak . 
Tapi kechik tak bagitau ibu sebab kechik taknak ibu risau . 

Nii perbualan antara kechik ngan doc tuu . naseb baik doc tuu perempuan . 

doc : saked ape ?
kechik : saya saked tekak dah nak dekad seminggu . time makan saked . gelak saked . 
doc : cuba nganga mulut . 
( kechik pun nganga laa tanpa buang masa )
doc : awak cuba cakap AAAAA .
( kechik ekod jee ape yang doc tuu suroo )

then dah habes cek tu , doc cakap . 

doc : awak ade TONSIL . 
kechik : haa ?
doc : awak ade TONSIL belah kiri . Luka . 
kechik : ohh , hmm 
doc : takpela , saya bagi ubat , tapi awak kene habes kan #macam dia tau je kechik tak suka makan ubat .


Balik jee rumah , kechik terus search pasal TONSIL ! hmm 
Ape nak buat , dah takdir kechik nak saked . huhu ! 

gtg . kbaiii !

3 comments:

  1. alahai...ciannya bunyi...semoga kechik shat cepat.=)

    ReplyDelete
  2. ciannye dye,,ermm,,follow blog akak ea,,tapy tak de larh cantik mne pon,,akak dah follow blog tehah,, :)

    ReplyDelete

assalamualaikum ,
minta jasa baek anda untuk komen , satu pun takpa :)
terima kasih kawan-kawan :)

sayang-sayang aku :)