Rindu Ibu :'(

Assalamualaikum Readers . 
Anda semua sehad kee hari nihh ? Alhamdulillah :)
Kechik pun sehad sehad jaa . 
Haaa , korang nampak tak title kat atas tuu ?
Sebenarnya , Kechik rindu sangat kat ibu . HUHU !

Korang nak tau , semalam kan kechik rasa bersalah sangat dengan IBU :'(
IBU call kechik banyak kali , tapi time tuu kechik off phone sebab kechik charge hanset . 
Lepas kechik on hanset balik , 
Waahhh , banyaknya IBU call . Kechik rasa bersalah sangat , 
Then kechik teus call IBU balik . IBU risaukan kechik kat sini . 

Dengan tanpa lengah masa lagi , sebelum kechik tidur , kechik sent mcg kat IBU . 
' IBU , angah nak mintak maaf sebab buat IBU risau . angah janji angah tak buat dah . angah sayang IBU'
Haaa , tuu laaa mcg yang kechik hantar kat ibu . HUHU !
Tapi IBU tak replyy . HUHU ! 

IBU , angah tau IBU marahkan angah , angah mintak maaf sangat2 . 

Tadi kechik mcg IBU , Kechik sent macam nihh :
' IBU , angah bertolak lambat sikit sebab mira( kawan kechik ) ada meeting budak2 dekan '
Then IBU reply : 
OK . 
HUHU ! sayu hati . tapi angah tetap nak balik sebab nak jumpa IBU . Tunggu angah tau . 

p/s : IBU , angah sayang IBU sangat2 . angah harap IBU dah maafkan angah  . 

No comments:

Post a Comment

assalamualaikum ,
minta jasa baek anda untuk komen , satu pun takpa :)
terima kasih kawan-kawan :)

sayang-sayang aku :)